Of all tales, impressions, & experiences, only Experiences are the key to success.

Friday, April 26, 2013

16th International Workshop - USA: KHLeuven Website

During our stay in the USA, I was asked to write a short text about our International Workshop experience for the KHLeuven Portal website (for students and teachers only). It's in Dutch, so sorry for the international readers:

Op 6 april 2013 vertrokken de studenten Evelien Plasqui, Levie Van Laeken, Seppe Wera, Benjamin Eysermans, Pieterjan Spruyt en Thibault Schroven, onder begeleiding van mevr. Vanhoucke, vanop Zaventem richting Washington D.C. Twee weken lang worden we ondergedompeld in de wereld van intercultureel werken en leven. Samen met studenten uit VS, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Finland, Rusland, Verenigde Arabische Emiraten, China en Indonesië nemen we deel aan de 16de International Workshop. Concreet houdt dit in dat we gedurende tien rondes in een team van zes studenten uit verschillende landen moeten proberen om als bedrijf zoveel mogelijk producten te verkopen.
We zijn nu aan de vooravond van de finale, die zal doorgaan in het New York Institute of Technologies, een partnerschool van de KHLeuven, op Long Island (New York). Het zal u niet verwonderen dat de drie gekwalificeerde teams elk een Belg in het gareel hebben lopen. Evelien, Benjamin en Pieterjan zijn erin geslaagd om zich hiervoor te kwalificeren.
Naast enkele dagen in Washington D.C, een kort bezoek aan Philadelphia en Atlantic City, een verblijf aan het prachtige strand van Point Pleasant, wacht ons de komende dagen dus ook nog de bruisende stad New York!
Zonnige groetjes uit de VS!
Evelien, Levie, Vera, Seppe, Benjamin, Pieterjan en Thibault

No comments: